FAQ

Намери отговор на своите въпроси или се свържи с нас

Ако имаш въпроси, на които не можеш да намериш отговор се свържи с нас на:

 • Как да публикувам обява?

  За да публикуваш обява, трябва да си регистриран потребител в системата ComboRides.com. 

  Веднъж, след като имаш регистрация, ще можеш да направиш обява чрез натискане на бутона "Добави обява" на началната страница и попълване на формата за пътуването.

  Отделно, можеш да влезеш в менюто "Обяви", където отново, само трябва да натиснеш бутона "Добави обява" и да попълниш формата.

 • Колко трябва да платя за дадено пътуване?

  Разходите, които трябва да се заплатят се определят от шофьора. Те зависят от няколко фактора, за това във всяка обява "Търся спътници" създателя на обявата определя колко трябва да се заплати.

  Според Условията и правата за ползване на сайта, разходите за пътуване трябва да се споделят от пътуващите и не може да се прави печалба от това. 

 • Как да се присъединя към пътуване?

  Когато намериш пътуване, което ти харесва, трябва да кандидатсваш за него. Създателят на пътуването ще може да види профила и рейтинга ти и да реши дали да приеме да пътува с теб. След приемане ще получиш уведомление в системата на ComboRides.com и на електронната ти поща.

 • Как да се свържа с шофьора?

  Можеш да се свържеш с шофьора на дадено пътуване със съобщение през системана на ComboRides.com. От дясно на всяка обява е профилът на създателя на обявата, където има бутон "Напиши съобщение". Използвай го за връзка.

  Допълнително, профилът на създател на обява е видим за всички и можеш да използваш предоставените данни за контакт.

 • Как да разбера одобрен ли съм за дадено пътуване?

  След като бъдеш одобрен, ще получиш съобщение в системата на ComboRides.com. Допълнително, ще получиш и писмо по електронната си поща.

 • Мога ли да се откажа от пътуване, в което съм одобрен?

  Можеш да се откажеш от пътуване. Нужно е само да отидеш в обявата за пътуването и да натиснеш бутона "Откажи пътуването", който се намира в края на обявата.

 • Не намирам желаната от мен дестинация в списъка с населени места

  ComboRides.com работи с база данни от всички градове в България. 

  Препоръчваме при добавяне на оферта да използваш най-близкото населено място до това, от което искаш да тръгнеш, или до което искаш да стигнеш и да доуточниш в полето "Добави коментар".