Как работи?

Запознайте се как работи системата

 • Регистрирай се

  Можеш да направиш регистрация за "COMBORIDES" използвайки своята електронна поща, а алтернативно можеш и да използваш своя Facebook или Google+ профил. Влезни в мрежата за споделено пътуване и ще имаш достъп до пълния списък с оферти на други, които търсят или предлагат превоз.

 • ТЪРСИ/ ПУБЛИКУВАЙ

  Веднъж след като се регистрираш ще можеш да използваш търсачката за да намериш други, които търсят съвместно пътуване. Ще можеш и да публикуваш обяви, чрез които останалите потребители да намерят твоите предложения за споделено пътуване. Ще можеш да разгледаш профилите на останалите потребители, които са регистрирали обява за превоз, а също и ще намериш повече информация относно междинни спирки, разпределение на разходите и час на пътуването.

 • ОДОБРИ/ПРИСЪЕДИНИ СЕ:

  Щом намериш най-подходящото предложение ще можеш да се присъединиш към него. Ако си създал обява, с която предлагаш пътуване ще имаш възможност да одобриш присъединилите се. Ако си пуснал обява, с която търсиш превоз ще дадеш възможност на тези, които търсят спътници да те одобрят директно. Преди пътуването ще можеш да проведеш комуникация с останалите пътници, да размените свои допълнителни контакти, както и да уточните в детайли предстоящото споделено пътуване.

 • ПЪТУВАЙ:

  Вече си намерил най-подходящото предложение за съвместно пътуване. Качи се в колата и сподели пътя с останалите другари. Често е най-важна не крайната дестинация, а пътешествието до нея. Освен съкратените разходи ще направиш нови запознанства, а може би и нови приятели. След пътуването можеш да оцениш профилите на своя водач или спътници. ComboRides ти пожелава на добър път!